به گزارش خبرگزاری مهر، سید حجتالله تقوی اظهار داشت: توسعه شهر مستلزم رونق اقتصادی است و تا زمانی که این امر صورت نگیرد شهرداری نیز درآمد پایداری ندارد.
وی بیان کرد: باید به سمتی حرکت کنیم که زیرساختهای درآمدزایی پایدار در شهرداری دهدشت هرچه بیشتر تقویت شوند.
وی تاکید کرد: تجربه مدیریت شهری در شهرهای موفق دنیا نشان از این دارد که باید ابتدا مطالعاتی در زمینه قابلیتهای خاص هر شهر برای درآمدزایی صورت گیرد.
شهردار دهدشت تغییر روشهای موجود در شهرداریها را کاری علمی و دشوار عنوان کرد و گفت: این تغییر نیازمند بسترسازی مناسب و مشارکت همهجانبه همه دستگاهها و ادارات است.
تقوی با بیان اینکه درآمدزایی شهرداریها ارتباط مستقیمی با رونق ساخت و ساز دارد، افزود: راهاندازی یک مجتمع بزرگ چند طبقه در مرکز شهر دهدشت از برنامه های مهم شهرداری این شهر برای ایجاد درآمد پایدار است.
وی بیان داشت: این مجتمع از امکاناتی مثل پارکینگ، مجتمع تفریحی، پزشکی و تجاری برخوردار خواهد بود.


نظر شما